Nieuws

Afgelopen voorjaar werd in Valkenswaard en Aalst/Waalre een folder van de Valkenswaardse Golfclub huis-aan-huis-verspreid. Zo willen we iedereen laten weten, dat er een laagdrempelige manier is om lekker buiten aan je gezondheid te werken: golfen bij de Valkenswaardse Golfclub.

Om het extra aantrekkelijk te maken om nu te gaan golfen, hebben we twee speciale aanbiedingen:

1) een verlengd oefenlidmaatschap tot 1-4-2019 (het lidmaatschap stopt dan automatisch) met 5 gratis golflessen, voor maar EUR 75,-

2) een senior lidmaatschap tot 1-1-2020 met aanzienlijke korting: meld u aan voor een introductie-clinic, word met een groepje deelnemers lid en krijg de eerste 12 maanden lidmaatschap voor half geld; u krijgt bovendien 5 gratis golflessen

Extra voordeel: u betaalt geen inschrijfgeld (bij oefenlidmaatschap normaal € 25) of entreegeld (bij senior lidmaatschap normaal € 75)!

Klik hier voor meer informatie over onze aanbiedingen.