Nieuws

In het voorjaar van 2018 werd in Valkenswaard en Aalst/Waalre een folder van de Valkenswaardse Golfclub huis-aan-huis-verspreid. Zo willen we iedereen laten weten, dat er een laagdrempelige manier is om lekker buiten aan je gezondheid te werken: golfen bij de Valkenswaardse Golfclub.
Voorjaar 2019 hebben we bepaalde wijken een nieuwe folder met voorjaarsaanbieding laten bezorgen. Die kennismakingsaanbieding is uiteraard ook voor geïnteresseerden in andere wijken beschikbaar.

Voorjaarsaanbieding 2019: 3 maanden oefenlidmaatschap (onbeperkt gebruik van de oefenfaciliteiten) en in die periode 2 gratis golflessen voor € 59 (normaal € 75 zonder golflessen)

Om het extra aantrekkelijk te maken om nu te gaan golfen, hebben we een speciale aanbieding:

Senior lidmaatschap met aanzienlijke korting: meld u aan voor een introductie-clinic, word met een groepje deelnemers lid en krijg de eerste 12 maanden lidmaatschap voor € 150 (normaal € 295); u krijgt bovendien 5 gratis golflessen (groepslessen met 4 à 5 personen).

Extra voordeel: u betaalt geen entreegeld (normaal € 75)!

Klik hier voor meer informatie over onze aanbiedingen.