Presidentscup

Op zondag 12 juli wordt de jaarlijkse wedstrijd om de "Presidentscup"weer gespeeld.

De wedstrijdvorm is matchplay, waarbij per hole tegen het resultaat van de 'President' Frank Smulders wordt gespeeld.
Een betere nettoscore dan Frank geeft een +, een gelijke score een 0 en een slechtere score een -.

Alle flights starten op hole 1. De eerste flight start om 10.00 uur en de starttijd voor de tweede 9 holes wordt vastgesteld op basis van het aantal deelnemers.De flightindeling en starttijd staan vanaf woensdagmiddag 8 juli op de site.(zie evenementen)

Je kunt je inschrijven op de website tot 7 juli a.s. Maximum aantal deelnemers is 48, reservedeelnemers 4

Het inschrijfgeld is  € 2.-en wordt van de clubcard afgeschreven. De maximum exact handicap voor deze wedstrijd is 45

Je wordt verzocht je 10 minuten voor de starttijd te melden bij de wedstrijdleiding. Het clubhuis is pas open na de wedstrijd

We houden natuurlijk rekening met elkaar en houden 1.50m afstand, ook in het clubhuis. De coronaregels zijn van toepassing. Indien je op de wedstrijddag gezondheidsklachten hebt schroom dan niet om je af te melden.

U dient in te loggen voor u zich kunt inschrijven voor deze wedstrijd.