Speciale aanbieding lidmaatschap 2019

De Valkenswaardse Golfclub heeft voor 2019 een aantrekkelijke "clinic-aanbieding" geformuleerd voor nieuwe leden.

Wat houdt de clinic-aanbieding in?

• U neemt deel aan een introductie-clinic. Aanmelden kan hier en u wordt dan uitgenodigd voor de eerstvolgende introductie-clinic.
  • Tijdens deze clinic krijgt u (en samen met u een aantal andere personen) in 2 à 3 uur uitgelegd wat golf nu precies inhoudt. U kunt zelf proberen een balletje te slaan en u wordt rondgeleid over de golfbaan, de oefenfaciliteiten en in het clubhuis. Dit onderdeel wordt verzorgd door enkele zeer ervaren clubleden.
U besluit met een groepje deelnemers (minimaal 4 personen) lid te worden van de Valkenswaardse Golfclub
U betaalt geen entreegeld (normaal € 75)
U krijgt een senior lidmaatschap waarbij u voor de eerste 12 maanden slechts € 150 betaalt (dat is € 145 korting)
- U krijgt 5 gratis (groeps)lessen van onze pro (ter waarde van € 50). Deze lessen worden gegeven op onze baan / driving range
- U krijgt een clubkaart (elektronische sleutel voor clubhuis en driving range), waarvoor u € 10 borg betaalt; die borg krijgt u terug, wanneer u de clubkaart weer inlevert (binnen 6 maanden na het beëindigen van uw lidmaatschap)
  •
  1. Totdat u baanpermissie heeft, mag u alleen de oefenfaciliteiten gebruiken. Wanneer u baanpermissie (of een handicapbewijs) heeft, kunt u direct gebruik maken van de golfbaan.
    N.B. Voor deelname aan wedstrijden is in het algemeen een handicap­bewijs vereist; soms stelt de wedstrijdleiding nadere eisen m.b.t. de handicap die voor deelname is vereist, bijv. maximaal handicap 39.

In alle gevallen geldt, dat u niet onmiddellijk een complete golfset hoeft aan te schaffen: wij hebben voldoende golfclubs beschikbaar om een setje voor een aantal maanden aan u uit te lenen.