Valkenswaardse Golfclub
GebruikersnaamWachtwoord 
Wachtwoord vergeten?  

Clubhuis

Het clubhuis is voor alle leden, inclusief de proef- en oefenleden, toegankelijk door gebruikmaking van de clubkaart. In het clubhuis bevindt zich ook de barruimte. Deze barruimte is alleen tijdens activiteiten geopend. Op tijden dat de barruimte gesloten is, zijn het huiskamergedeelte, de toiletten en de kleedkamers voor alle leden en oefenleden toegankelijk van 6 uur ’s morgens tot 23.00 ’s avonds.

Het clubhuis wordt bewaakt door middel van een alarminstallatie. Deze installatie wordt beheerd door een extern beveiligingsbureau.

In de huiskamer bevindt zich aan de achterkant van de mededelingen-wand een pantry met een koffie-automaat en een koelkast met meerdere soorten frisdrank.

In de lades worden de gevonden voorwerpen bewaard, terwijl er ook een EHBO-kist aanwezig is. Recent heeft de vereniging een AED (automatische externe defibrilator) aangeschaft en een aantal leden heeft training gevolgd om snel en adequaat hulp te kunnen bieden.

Voor een pauzemoment of na afloop van een golfronde  kan men gebruik maken van een leestafel die plaats biedt aan 10 personen.

Verder bevindt zich in de huiskamer ook de infobalie en een mededelingenwand.

Op de tijden dat de barruimte niet geopend is, is het belangrijk dat onze leden zich verantwoordelijk voelen voor ons clubhuis. Degene die als laatste het clubhuis verlaat, schakelt de verlichting uit en controleert of de deur goed in het slot is gevallen.

 

Tijdens activiteiten (wedstrijden, damesmiddag, herenmiddag) is de barruimte voor iedereen toegankelijk en is er de mogelijkheid om het saldotegoed op uw clubkaart op te waarderen door middel van uw bankpas.

 

De horeca-activiteiten worden geheel gedaan door vrijwilligers (leden VGC).

 

In de kelder van het clubhuis hebben we ruim 100 lockers beschikbaar voor leden die hun golfuitrusting daar opbergen. Zo hoeven ze hun golfkar en -tas niet steeds tussen huis en golfbaan heen en weer te slepen. Voor het huren van een locker wordt een bescheiden bedrag per jaar gerekend. Meer informatie over lockers vindt u hier (alleen voor leden).

 

 

  •  

Baanstatus

BaanOpen
QualifyingNee
Oefenacc.Open, let op beperkingen

Meer...

Activiteiten

Geen aankomende activiteiten.

Nieuws

Jubileum: 25 jaar VGC

Meer...

SfeerToegankelijkOefenenBaan