Coronavirus maatregelen GOLFSPORT

De actuele voorschriften (laatst gewijzigd 29-6-2021) zijn hieronder nog eens kort samengevat.

- Houd te allen tijde minimaal 1,5 meter afstand tot personen die niet tot je huishouden behoren
- Maximaal 4 personen in een flight

• - Starttijd reserveren moet; ga daarvoor naar Starttijd reserveren
  • - Gebruik de aanwezige desinfectiemiddelen
  • - Raak geen (golf)spullen aan van anderen
  • - Vermijd groepsvorming (= meer dan 2 personen) voor of na een wedstrijd
  • - Was je handen goed met zeep zowel voor als na een bezoek aan de golfbaan

• - Clubhuis is geopend (CORONA HUISREGELS per 5 juli 2021)
  • - De vlag mag weer uit de hole gehaald worden
  • - De harken zijn weer aanwezig in de bunker en moeten weer gebruikt worden

Verder geldt naturlijk dat u thuis blijft, als u de afgelopen 24 uur last gehad van deze klachten:

• - hoesten
  • - verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn)
  • - verhoging of koorts
  • - benauwdheid of kortademigheid
  • - reuk- en/of smaakverlies

Neem de inhoud van bovenstaande tot je en klik daarna Starttijd reserveren als je een starttijd wilt reserveren. Vanaf die starttijd mag je 18 holes (of minder) lopen.
Voordat je het reserveringssysteem kunt gebruiken, moet je je aanmelden. Stuur daartoe een mailtje naar de beheerder of naar penningmeester@valkenswaardsegolfclub.nl

Je krijgt daarna per mail je inlognaam en wachtwoord toegezonden.

Uitleg reserveringssysteem:

Als je de link naar het reserveringssysteem klikt, krijg je dit te zien:

Voer je NGF-nummer en wachtwoord in en klik "Log in".

Je krijgt nu de agenda te zien (en in veel gevallen een suggestie van je browser om je inloggegevens te onthouden; dat is handig om te doen). In de agenda klik je op een niet-bezet tijdstip (elke 10 minuten kan er een reservering worden gemaakt) en je vult de namen van je flightgenoten in. Je kunt in het veld "Medespelers" de tekst "geen" plaatsen als je alleen loopt. Denk aan de maximale grootte van een flight.

Klik de blauwe knop "Maak reservering".

Je reservering is een feit. Je kunt een reservering wijzigen of verwijderen door er nogmaals op te klikken. Uiteraard kun je alleen je eigen reserveringen wijzigen.

Zoektermen: starttijden, reserveren, reservering