Coronavirus maatregelen

De actuele voorschriften (laatst gewijzigd 19-11-2020) zijn hieronder nog eens kort samengevat.

• - Houd te allen tijde minimaal 1,5 meter afstand tot personen die niet tot je huishouden behoren
  • - Maximaal 4 personen in een flight
  • - Maximaal 4 personen op de driving range
  • - Maximaal 4 personen op de oefengreen / oefenbunker
  • - Maximaal 4 personen in de lockerruimte
  • - Starttijd reserveren moet; ga daarvoor naar Starttijd reserveren
  • - Clubhuis is gesloten behalve voor hoge nood
  • - Gebruik de aanwezige desinfectiemiddelen
  • - Raak geen (golf)spullen aan van anderen
  • - Raak de vlaggenstok niet aan
  • - Draag een (golf)handschoen om de bal uit de hole te halen
  • - Vermijd groepsvorming (= meer dan 4 personen) voor of na een wedstrijd
  • - Na een ronde of wedstrijd: check de scorekaart met je marker zonder scorekaarten uit te wisselen of te ondertekenen
  • - Kom niet veel vroeger naar de baan dan je starttijd (of de starttijd van de wedstrijd)
  • - Ga na afloop van je ronde(n) / wedstrijd direct naar huis
  • - Was je handen goed met zeep zowel voor als na een bezoek aan de golfbaan

Bovenstaande voorschriften zijn leidend indien de poster hieronder iets anders vermeldt.

Neem de inhoud van onderstaande poster tot je en klik daarna Starttijd reserveren als je een starttijd wilt reserveren. Vanaf die starttijd mag je 18 holes (of minder) lopen.
Voordat je het reserveringssysteem kunt gebruiken, moet je je aanmelden. Stuur daartoe een mailtje naar de beheerder of naar penningmeester@valkenswaardsegolfclub.nl

Je krijgt daarna per mail je inlognaam en wachtwoord toegezonden.

Als je de link naar het reserveringssysteem klikt, krijg je dit te zien:

Voer je NGF-nummer en wachtwoord in en klik "Log in".

Je krijgt nu de agenda te zien (en in veel gevallen een suggestie van je browser om je inloggegevens te onthouden; dat is handig om te doen). In de agenda klik je op een niet-bezet tijdstip (elke 10 minuten kan er een reservering worden gemaakt) en je vult de namen van je flightgenoten in. Je kunt in het veld "Medespelers" de tekst "geen" plaatsen als je alleen loopt. Denk eraan dat een flight niet groter dan 4 personen mag zijn.
De agenda voor reservering van een afslagmat ziet er iets anders uit: je reserveert een van de 5 matten voor één uur, beginnend op het hele uur. Je oefent 45..50 minuten en gebruikt de laatste 10..15 minuten om ballen te rapen en alles netjes achter te laten.
Sinds 1 augustus 2020 is het reserveren van een afslagmat niet meer verplicht.

Klik de blauwe knop "Maak reservering".

Je reservering is een feit. Je kunt een reservering wijzigen of verwijderen door er nogmaals op te klikken. Uiteraard kun je alleen je eigen reserveringen wijzigen.

Zoektermen: starttijden, reserveren, reservering