Proeflidmaatschap

Zodra u een NGF-kaartje met baanpermissie of EGA-handicap hebt, kunt u tegen betaling van inschrijfgeld (€ 25,-) en contributie (€ 75,-) gedurende 3 maanden gebruik maken van onze golfbaan en van de oefenfaciliteiten (driving range, oefengreens en oefenbunkers) van de Valkenswaardse Golfclub.
In deze periode bent u welkom bij alle activiteiten van de vereniging en kunt u (onder dezelfde condities als de overige leden) deelnemen aan wedstrijden en aan de damesmiddag (dinsdag) resp. herenmiddag (vrijdag). Voor deelname aan de dames- en herenmiddag is een EGA-handicap vereist.
Uiteraard kunt u in deze periode ook golflessen nemen.

Vergeet niet te profiteren van onze speciale aanbiedingen voor lidmaatschap in 2018.

Wat kost dit?

Het proeflidmaatschap kost € 110,- (€ 10,- borg voor de clubkaart, € 25,- inschrijfgeld en € 75,- contributie)
en is in principe eenmalig. Het inschrijfgeld wordt in mindering gebracht op het entreegeld indien u
direct na het proeflidmaatschap lid wordt. De € 10,- borg wordt terugbetaald wanneer u de clubkaart weer inlevert.

Wilt u zich aanmelden als proeflid klik dan op onderstaande plaatje en vul het formulier in.