Valkenswaardse Golfclub
GebruikersnaamWachtwoord 
Wachtwoord vergeten?  

Lidmaatschap

Kennismaken met golf. Een "golfclinic" is een mooie (en geheel vrijblijvende) gelegenheid om eens kennis te maken met de golfsport en onze vereniging. Wij organiseren regelmatig clinics (duur: 2 à 3 uur) waarvoor u zich hier kunt opgeven. Wanneer een groepje clinic-deelnemers na afloop besluit gezamenlijk lid te worden van de vereniging, kunnen wij u vaak een bijzonder aantrekkelijk aanbod doen.

Golflessen vormen de eerste fase als u overweegt te gaan golfen. U kunt lessen nemen bij onze golfleraar zonder dat u lid bent van de vereniging. Omdat u dan gebruik maakt van de (oefen)faciliteiten van de vereniging, betaalt u voor het gebruik daarvan € 2,50 bovenop het lesgeld (dit bedrag wordt geïnd door de golfleraar). Wanneer u tussen uw lessen door regelmatig wilt oefenen, iets dat zeer aan te bevelen is, kunt u een oefenlidmaatschap (€ 50 voor 3 maanden) overwegen.

Lid worden: afhankelijk van uw leeftijd wordt u junior- of seniorlid. Voor studerenden is er bovendien een studentenlidmaatschap. En als u eens geheel vrijblijvend kennis wilt maken met de golfsport en/of golflessen wilt volgen, kunnen wij u ons oefenlidmaatschap aanbevelen! Als u al kunt golfen en kennis wilt maken met onze vereniging en golfbaan is het proeflidmaatschap een aanrader!

De jaarcontributie is door de Algemene LedenVergadering vastgesteld op:
 

soort lidmaatschap    2017    2018
Juniorlid (jonger dan 21 jaar)   €   50   €   50
Seniorlid (vanaf 21 jaar)   € 295   € 295
Studentlid (vanaf 21 jaar)   € 100   € 100

Entreegeld: eenmalig € 75 bij aanvang van een seniorlidmaatschap; € 37,50 bij aanvang van een studentlidmaatschap.

De contributie voor senioren kan (via automatische incasso op de 1e van elke maand) in maandelijke termijnen van € 25.50 worden voldaan. U betaalt dan dus voor een heel jaar € 306,-. U kunt op het inschrijfformulier aangeven of u van deze regeling gebruikt wilt maken.

Juniorleden zijn het entreegeld pas verschuldigd per 1 januari ná het bereiken van de 21-jarige leeftijd.

Studentleden (voltijds dagopleiding, aan te tonen met een verklaring van de onderwijsinstelling) betalen per 1 januari ná het bereiken van de 21-jarige leeftijd (tot die tijd is men jeugdlid) de helft van het entreegeld. Wanneer men niet meer studeert, wordt men seniorlid en is de andere helft van het entreegeld verschuldigd.

Indien het lidmaatschap na 1 juli aanvangt, wordt een korting van 50% toegepast op het bedrag van de jaarcontributie. Bij een lidmaatschap dat start na 1 november van het jaar bedraagt deze korting 100%; u betaalt dus niets voor het resterende deel van dat jaar.

Voor de clubkaart (uw sleutel tot driving range en clubhuis) wordt een borg van € 10,- gevraagd. Bij inlevering van de clubkaart na het beëindigen van uw lidmaatschap ontvangt u deze € 10,- retour.

U kunt zich via dit inschrijfformulier eenvoudig en snel aanmelden als lid.


Oefenlidmaatschap
Tegen betaling van inschrijfgeld en oefenbijdrage kan gedurende 3 maanden gebruik worden gemaakt van de oefenfaciliteiten (driving range, oefengreens, approach hole en oefenbunkers) van de Valkenswaardse Golfclub. In deze periode kan men ook golflessen nemen. U mag alleen tegen betaling van greenfee en begeleid door een ervaren lid van de vereniging gebruik maken van de golfbaan en uiteraard alleen indien u minmiaal baanpermissie hebt.

Het oefenlidmaatschap kost € 85,- (€ 10,- borg clubkaart, € 25,- inschrijfgeld en € 50,- contributie) en kan eventueel worden verlengd tegen betaling van € 50,- voor 3 maanden. Het inschrijfgeld wordt in mindering gebracht op het entreegeld indien u direct na het oefenlidmaatschap lid wordt.

Aanmelden voor een oefenlidmaatschap?

Proeflidmaatschap
Wanneer u al een NGF-kaartje met baanpermissie of EGA-handicap hebt, kunt u tegen betaling van inschrijfgeld (€ 25,-) en contributie (€ 75,-) gedurende 3 maanden gebruik maken van onze golfbaan en de oefenfaciliteiten (driving range, oefengreens en oefenbunkers) van de Valkenswaardse Golfclub. In deze periode bent u welkom bij alle activiteiten van de vereniging en kunt u deelnemen aan wedstrijden en aan de damesmiddag (dinsdag) resp. herenmiddag (vrijdag). Uiteraard kan men ook golflessen nemen.

Het proeflidmaatschap kost € 110,- (€ 10,- borg clubkaart, € 25,- inschrijfgeld en € 75,- contributie) en is in principe eenmalig. Het inschrijfgeld wordt in mindering gebracht op het entreegeld indien u direct na het proeflidmaatschap lid wordt.

Aanmelden voor een proeflidmaatschap?

Baanstatus

BaanOpen
QualifyingNee
Oefenacc.Open, let op beperkingen

Meer...

Activiteiten

Geen aankomende activiteiten.

Nieuws

Jubileum: 25 jaar VGC

Meer...

SfeerToegankelijkOefenenBaan