nieuws_aanbieding_2020

In het voorjaar van 2018 werd in Valkenswaard en Aalst/Waalre een folder van de Valkenswaardse Golfclub huis-aan-huis-verspreid. Zo willen we iedereen laten weten, dat er een laagdrempelige manier is om lekker buiten aan je gezondheid te werken: golfen bij de Valkenswaardse Golfclub.
Voorjaar 2019 hebben we bepaalde wijken een nieuwe folder met voorjaarsaanbieding laten bezorgen. Die kennismakingsaanbieding is uiteraard ook voor geïnteresseerden in andere wijken beschikbaar.

Op je 90e met plezier golfen bij de Valkenswaardse GolfClub:
Het kan: VGC-lid Frans de Kinderen vertelt in Rondom Valkenswaard:
"Achteraf ben ik zó blij dat ik ben gaan golÍen. ik vond het, naarmate
ik beter ging spelen, steeds leuker Zeker de contacten vind ik belangrilk. Als 9O-jarige ziln er veel mensen om me heen weggevallen. En de gezellighed! Ik verheug me iedere week op de vrijdagmiddag, met na het spelen de gesprekken in hole 19 (het cubhus, red.) Soms gaan die gesprekken echt ergens over We hebben weleens bedacht om een commissie van Geestellke Bijstand op te richten. Maar daar zou geen interesse voor zijn, want in onze hole 19 kun je toch alles al kwijt."
Lees het hele interview via deze link:

Flyeractie:
In het voorjaar 2019 werd in Valkenswaard en Borkel en Schaft een folder van de Valkenswaardse Golfclub huis-aan-huis-verspreid. Zo willen we iedereen laten weten, dat er een laagdrempelige manier is om lekker buiten aan je gezondheid te werken: golfen bij de Valkenswaardse Golfclub.
De kennismakingsaanbieding is uiteraard ook voor geïnteresseerden in de hele regio geldig.

Voorjaarsaanbieding 2020: 3 maanden oefenlidmaatschap (onbeperkt gebruik van de oefenfaciliteiten) en in die periode 2 gratis golflessen voor € 59 (normaal € 75 zonder golflessen)

Om het extra aantrekkelijk te maken om nu te gaan golfen, hebben we een speciale aanbieding:

Senior lidmaatschap - clinic-aanbieding 2020: meld u aan voor een introductie-clinic, word lid voor (minimaal) 12 maanden en u krijgt 5 gratis golflessen (groepslessen met 4 à 5 personen). U betaalt de eerste 12 maanden slechts € 15 per maand contributie (normaal € 25,50 per maand zonder golflessen). Betaling met maandelijks automatische incasso.

Extra voordeel: u betaalt geen entreegeld (normaal € 75)!

Klik hier voor meer informatie over onze aanbiedingen.