Valkenswaardse Golfclub
Gewoon, Gezond en Gezellig

Nieuws - ledenwerving

In het voorjaar van 2018 werd in Valkenswaard en Aalst/Waalre een folder van de Valkenswaardse Golfclub huis-aan-huis-verspreid. Zo willen we iedereen laten weten, dat er een laagdrempelige manier is om lekker buiten aan je gezondheid te werken: golfen bij de Valkenswaardse Golfclub.

Op je 90e met plezier golfen bij de Valkenswaardse GolfClub:
Het kan: VGC-lid Frans de Kinderen vertelt in Rondom Valkenswaard:
"Achteraf ben ik zó blij dat ik ben gaan golfen. ik vond het, naarmate ik beter ging spelen, steeds leuker Zeker de contacten vind ik belangrijk. Als 90-jarige zijn er veel mensen om me heen weggevallen. En de gezelligheid! Ik verheug me iedere week op de vrijdagmiddag, met na het spelen de gesprekken in hole 19 (het clubhuis, red.). Soms gaan die gesprekken echt ergens over. We hebben weleens bedacht om een commissie van Geestelijke Bijstand op te richten. Maar daar zou geen interesse voor zijn, want in onze hole 19 kun je toch alles al kwijt."
Lees het hele interview via deze link:
https://www.valkenswaardsegolfclub.nl/cms/bestanden/CMSdir/editor/bestanden/rondomVwaard_Frans_90.pdf

Om het extra aantrekkelijk te maken om nu te gaan golfen, hebben we weer een speciale aanbieding:

Senior lidmaatschap - clinic-aanbieding: meld u aan voor een introductie-clinic, word lid voor (minimaal) 12 maanden en u krijgt 5 gratis golflessen (groepslessen met 4 à 5 personen). U betaalt de eerste 12 maanden slechts € 15 per maand contributie (normaal € 25,50 per maand zonder golflessen). Betaling met maandelijks automatische incasso.

Extra voordeel: u betaalt geen entreegeld (normaal € 75)!

Klik hier voor meer informatie over onze aanbiedingen.