Clubkaart

Alle leden ontvangen een clubkaart waarmee ze toegang krijgen tot de ballenberging op de driving
range en tot de "zitkamer" van het clubhuis (en daarmee tot de toiletten en kleedkamers).

Indien iemand een locker heeft gehuurd, geeft zijn of haar clubkaart ook toegang tot de lockerruimte.

Daarnaast dient de clubkaart als betaalmiddel in het clubhuis, waar nooit contant geld wordt gebruikt.
Via een pintransactie aan de bar of een bankoverschrijving kunt u een tegoed creëren resp. aanvullen.
Met de clubkaart worden dan betalingen van dat tegoed afgeboekt voor consumpties aan de bar en voor
wedstrijden. Dit tegoed wordt niet op de kaart zelf, maar in het centrale ledenbestand bijgehouden;
verlies van de kaart leidt dus niet tot verlies van uw tegoed (en een eventuele vinder heeft niets aan uw kaart).
Op de site kunt u als u ingelogd bent rechtsboven bij "mijn gegevens" uw tegoed inzien.

Clubkaart gevonden?

De clubpas heeft alleen waarde voor de eigenaar.

Indien u een clubkaart van de Valkenswaardse Golfclub vindt, vragen wij u vriendelijk deze in een
ongefrankeerde enveloppe toe te sturen aan ons secretariaat, Postbus 916, 5550 AX  Valkenswaard.
Bij voorbaat dank.