Valkenswaardse Golfclub
Gewoon, Gezond en Gezellig

Wie zijn we?

Wij zijn bijna 400 gezond bewegende golfers, die sinds 1992 spelen op een professionele 9-holes op het sportpark. Onze club heeft NGF C-status en een modern clubhuis. Les, wedstrijden, competitie spelen, clubblad, sponsors, het is er allemaal: soms kleinschalig, maar warmte en gezelligheid is er op grote schaal. Kortom Gewoon, Gezond, en Gezellig.

 

Onze historie

 

Van een paar enthousiaste golfliefhebbers op een sportveld naar een warme club met eigen clubhuis op het sportpark....

Meer…

Doelstellingen

 

Waar streeft de VGC naar? Wat willen we met de club? Kijk of dit allemaal bij je past:……

Meer…

Organisatie

 

We hebben een platte organisatiestructuur, waar veel van het werk wordt gedaan door vrijwilligers in allerlei commissies

Meer…

In de media

 

De lokale media zijn voor ons een belangrijk communicatie kanaal naar de gemeenschap

Meer…

Clubhuis

 

Uiteraard zijn we trots op ons moderne en uitgebreide clubhuis met allerlei faciliteiten zoals…...

Meer…

Onze Baan

 

Onze baan is een 9 holes baan die zich uitstekend leent voor een snelle ronde maar ook voldoende uitdagingen biedt voor de ervaren golfer.

Meer…

Sponsoren

 

De sponsoring en het adverteren dienen zowel voor de club als het bedrijf een wederzijds belang dat wij actief ondersteunen

Meer…

Jeugd

 

Jeugd is van harte welkom bij de VGC. Om al jong te kunnen oefenen zijn er speciale kindersets bij de driving range beschikbaar.

Meer…

Old Grand-Dad

 

Wij hebben een van de grootste afdelingen van de stichting Old Grand-Dad. Via deze organisatie worden donaties van grootvaders ingezet voor lokale projecten om kinderen met een beperking te ondersteunen bij sport en spel.

Meer…