Valkenswaardse Golfclub
Gewoon, Gezond en Gezellig

Lessen

De meeste golfers zijn begonnen met het nemen van lessen, aangevuld met oefenen. Zo is het (gemiddeld) mogelijk in een maand of drie het golfen zodanig te beheersen, dat de golfleraar het verantwoord acht, dat u de golfbaan gebruikt: u krijgt "baanpermissie". De volgende stap is een simpel examen, waarin met name wordt getoetst of u weet hoe een golfer zich dient te gedragen, opdat allen veilig en plezierig kunnen spelen. Ook worden wat vragen over de golfregels gesteld. En tenslotte gaat u met een ervaren golfer een ronde lopen om te laten zien, dat u in een redelijk aantal slagen de bal in de hole krijgt. 
 

De golfPRO

 

Onze Golfpro is Ward van der Hamsvoord. Hij heeft diverse lesaanbiedingen voor leden en voor niet-leden.

Meer…

Proefles

 

Een proefles is en uitstekende mogeijkheid om te ontdekken of golfen iets voor je is. Neem daavoor contact op met onze Golfpro.

Meer…

Spelpeil verbeteren

 

Met het 9-stappenplan hebben de PGA Holland en de NGF een methode ontwikkeld die elke golfer in de gelegenheid stelt om zelf te bepalen hoe zij/hij zichzelf wil ontwikkelen

Meer…

Opleiding tot hcp 54

 

Wat komt er bij kijken voordat een beginner toe is aan het behalen van handicap 54, voorheen bekend als GolfVaardigheisBewijs (GVB) Er zijn een aantal stappen die elkaar opvolgen

Meer…

Privé les

 

Planning van lessen is in overleg. Lestijden zijn tussen 8:30u en 12:30u.

Meer…

Groepsles

 

De groepslessen zullen gegeven worden op dinsdagen en op donderdagen. De lessen zullen plaatsvinden tussen 9:30u en 12:30u.

Meer…

Lessen in de baan

 

Lessen in de baan kan ook. Op dinsdagen en donderdagen van 8:00u tot 9:30u. Dit is op afspraak en bij beschikbaarheid van de baan.

Meer…

Les aanvragen

 

Hiermee kunt u een les aanvragen

Meer…