Buitenbadterrein

Extra holes

Gedurende de periode dat het buitenbad gesloten is (globaal van september tot en met maart) mag de golfclub gebruik maken van dit terrein. Er zijn drie holes aangelegd, waarbij water in het spel kan komen.

Non-qualifying

Deze holes zijn niet in het qualifying circuit opgenomen en kunnen niet als qualifying holes worden gespeeld, ook niet als er velden wegens andere sporten niet gebruikt kunnen worden.

Toegang tot het buitenbadterrein gaat via een looppoort die vooralsnog afgesloten is met een ketting en hangslot. Sleutels voor dit hangslot zijn te verkrijgen bij de voorzitter van de baancommissie. U dient nadat u het terrein hebt verlaten, de poort te sluiten, maar pas op slot te doen als niemand meer op het terrein aanwezig is.

Het is ten strengste verboden de blauwe coating van het bad te betreden. Ook “vissen” naar de in het water geslagen ballen is niet toegestaan. Dit om beschadiging en lekkage te voorkomen.

De toiletten zijn in de periode dat golfers toegang hebben, buiten gebruik gesteld.